Eğitim-Bir-Sen yetkiyi taçlandırdı

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No’lu Şube, 2018 yılında 11 bin 546 üye sayısına ulaşarak en yakınındaki sendikaya 3 bin 943 üye fark attı.

Eğitim-Bir-Sen yetkiyi taçlandırdı

Eğitim iş kolunda Bursa’da faaliyet gösteren 23 sendikanın toplamından daha fazla üyeye sahip olarak rekor kıran Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No’lu Şube Başkanı ve Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, kendilerine ait tüm rekorları yine kendilerinin geliştirdiklerini söyledi.  

Eğitim-Bir-Sen’in 2011 yılında Türkiye’de genel yetkiyi almasının ardından şube olarak Bursa il genelinde 2015 yılında en yakın rakibine 971 fark atarak yetkiyi aldığına dikkati çeken Şube Başkanı Numan Şeker, “2015’ten bu yana her yıl aramıza yeni üyeler kazandırarak yetkiyi açık ara fark ile taçlandırmaya devam ettik.

2018 yılında 11546 üye sayısına ulaşarak en yakınımızdaki sendikaya 3943 fark atmış ve eğitim iş kolunda ilimizde faaliyet gösteren 23 sendikanın toplamından daha fazla üye sayısı ile kendimize ait tüm rekorları geliştirmiş bulunmaktayız” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X