Eğitim Bir-sen’den Tonguç’a Tebrik Ziyareti

Eğitim Bir-Sen Şehzadeler İlçe Başkanı Nadir Teke ve yönetim kurulu üyeleri, 1 Kasım seçimlerindeki başarılı çalışmalarından dolayı AK Parti Şehzadele…

Eğitim Bir-sen’den Tonguç’a Tebrik Ziyareti

Eğitim Bir-Sen Şehzadeler İlçe Başkanı Nadir Teke ve yönetim kurulu üyeleri, 1 Kasım seçimlerindeki başarılı çalışmalarından dolayı AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç’a tebrik ziyaretinde bulundu. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Yardımcısı Ali Kesimli ve yönetim kurulu üyesi Ayfer Beğen Alkan’ın hazır bulunduğu ziyarette Başkan Nadir Teke’ye, Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Nurgül Gürer, yönetim kurulu üyeleri Senadin Kök ve Mehmet Denizmen eşlik etti. Sendika olarak AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve çalışmalarını da başarılı bulduklarını söyleyen Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Nadir Teke, “İlçe Başkanımız Ahmet beyi özverili seçim çalışmalarındaki yoğun faaliyetlerinin karşılığını aldığını düşünerek kendisini tebrik etmek istedik. Allah, seçim sonuçlarını hayırlı ve mübarek etsin. Ahmet bey çok faal, çok gayretli ve icracı bir ilçe başkanımız. Bu çalışmalarının daha da fazlasını yapacağını biliyoruz. Sendika olarak izliyor ve çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Allah, kendisi ve ekibinin yolunu Allah açık etsin. Ahmet başkanımız ilçede de çok seviliyor. Partinin ilçedeki itibarını ve olumlu kanaati arttırdı. AK Parti’nin Şehzadeler’deki başarısında kendisi başta olmak üzere ilçe yönetiminin çok büyük katkısı var. Başarılı çalışmalarından dolayı kendisini ve yönetimini tekrar tebrik ediyoruz.” diye konuştu. “HİZMETTEN BAŞKA GAYEMİZ YOK” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ise şöyle konuştu:“Milletin partisi AK Parti’de arkadaşlarımla beraber siyaset yoluyla milletimize hizmet etmekten dolayı çok kendimizi çok mutlu hissediyoruz. 7 Haziran seçimleri öncesinde gerek içeride gerekse dışarıda AK Parti’nin tek başına iş başına gelmemesi için çok büyük oyunlar oynandı. 1 Kasım seçim çalışmalarında yılmadan, usanmadan, bıkmadan, yorulmak nedir bilmeden gecemizi gündüzümüze katarak gittiğimiz her yerde milletimize bu kirli oyunları anlattık. AK Parti’nin bir hizmet partisi olduğunu, Türkiye’yi hem dünya ülkeleri arasında hem de bölgesinde lider bir ülke konumuna getirmek istediğini ancak bunu istemeyenlerin olduğunu ifade ettik. Allah’a hamdolsun ki, oynanan bu kirli oyunları gören aziz milletimiz de en güzel cevabı 1 Kasım seçimlerinde sandıkta verdi. Bizim, milletimize hizmet etmekten başka hiçbir gayemiz yoktur. Peygamberimizin ‘insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.’sözünü kendimize düstur edinen bizler, insanlarımıza faydalı olabilmek için çalışıyoruz. Ziyaretinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X