Eğitim-Sen’den Basın Açıklaması

Ankara’da meydana gelen patlamalar sonucu hayatını kaybedenler için, Ordu’nun Fatsa ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda, Eğitim-Sen Fatsa İlçe Şubesi tar…

Eğitim-Sen’den Basın Açıklaması

Ankara’da meydana gelen patlamalar sonucu hayatını kaybedenler için, Ordu’nun Fatsa ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda, Eğitim-Sen Fatsa İlçe Şubesi tarafından basın açıklaması yapıldı. Fatsa Eğitim-Sen Fatsa İlçe Başkanı İbrahim Aydemir yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin dört bir yanından, emek, barış ve demokrasi taleplerimizi haykırmak için gelmiş, kadını erkeği, genci yaşlısı, barış türküleriyle birlikte halaya durmuştuk. Türkiye’nin göbeğinde, Ankara Garı’nın önünde, binlerce polisin gözü önünde patlattılar bombalarını. Canlarımızı aldılar aramızdan. Canımızdan can gitti, yüreklerimiz dağlandı. Annelerimizi, babalarımızı, kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı, yoldaşlarımızı kaybettik. Hiç kimse bize bu katliamın faili meçhul olduğunu söylemesin. Ankara’nın orta yerinde göz göre göre bombaları patlatanları, yakın tarihimizin en vahşi saldırısına göz yumanları biliyor, katillerin hepsini tanıyoruz. Bizi korkutmaya, yıldırmaya, sindirmeye çalışanlara sesleniyoruz: Ne kadar saldırırsanız saldırın, korkmayacağız, yılmayacağız, unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. Grup, basın açıklamasından sonra dağıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X