Eğitimde kaliteyi arttırmalıyız

Uzun yıllardır bir iş hanında faaliyet gösteren Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binasına kavuştu.

Eğitimde kaliteyi arttırmalıyız

AYDIN FİDAN

 

Yeni bina hizmete girerken açılış töreni gerçekleştirildi. AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı törende yaptığı konuşmada, Karacabey’in eğitimde ve okullaşmada Bursa’da örnek gösterilen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu başarının daha da artacağını söyledi. 

Matlı, “Eğitimde nicelik sorunumuz yok. Nitelik ve kaliteyi daha da artırmalıyız. Ülkemiz petrol, doğalgaz ya da yer altı kaynakları bakımından çok zengin değil, bu nedenle önceliğimiz insan odaklı kalkınma olmalı. Bunu başarabilecek potansiyele sahibiz” diye konuştu.

SIKINTI KALMADI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çağdaş bir yönetim tarzına ayak uydurabilecek hizmet binasına kavuştuğunu belirten Kaymakam Ahmet Yurtseven de, eğitimde fiziki anlamda sıkıntıların kalmadığını ifade etti. Bundan sonra başarı ve kalitenin artması için öğretmen ve öğrencilerin çok çalışması gerektiğini belirten Yurtseven, Karacabey’in eğitimde 1 numara olması için her bir vatandaşın da üstüne düşen görevi yerine getirmesini istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X