Eğitime destek

Mudanya ve Köyleri Derneği (MUYAD), Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere bot ve kırtasiye paketi hediye etti.

Eğitime destek

ÖMER BİLİK

MUYAD Başkanı Sahip Keçici ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker’i ziyaret ederek, Özel Esentepe Hastanesi’nin sponsorluğunu yaptığı 36 adet kız-erkek kışlık bot ve 50 paket kırtasiye setini öğrencilere dağıtılmak üzere Şeker’e verdiler.

Bu hediyeleri köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtacaklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, “Eğitim-öğretim dediğimiz hadise ülkemizin en önemli meselesi. Bu konuda herkesin maddi-manevi katkısına ihtiyacımız var. MUYAD ve Esentepe Hastanesi’nin eğitime katkıları çok anlamlı. Biz bu malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Her iki kuruma da Milli Eğitim camiası adına teşekkür ederim” dedi.  

MUYAD Başkanı Sahip Keçici de, “Esentepe Hastanesi’ne bu talebimizi ilettik, onlar da düşünmeden bot ve kırtasiye setinin sponsorluğunu kabul ettiler, kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X