‘Eğitime destek başarıyı getiriyor’

Bursa’nın en köklü eğitim kurumlarından biri olan Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek, verdiği destekler için teşekkür etti.

‘Eğitime destek başarıyı getiriyor’

Okul Müdürü Yusuf Ay, Müdür Yardımcıları Yasemin Filiz ve Gündüz Korucu’yu makamında ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye olarak eğitime ciddi kaynak ayırdıklarını söyledi. 

İlçedeki 250 okuldan 227’sinde çeşitli hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Eğitim yatırımlarımız, bütçemizde önemli bir yer teşkil ediyor. Mevcut okullarımızın eğitim koşullarının iyileştirilmesinin dışında, sıfırdan okul inşa edip Milli Eğitimin hizmetine sunuyoruz. Eğitime yapılan hizmetin, geleceğimize yapılan en önemli yatırım olduğunun bilinciyle bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. 

Yapılan bu iyileştirmelerin sonucunda, okullarımızda eğitim kalitesinin de arttığını görüyoruz. Kısacası, eğitime yapılan yatırım ve destek, başarıyı da beraberinde getiriyor. Bizlerde, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz” dedi. 

Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 1868 yılında ‘Islahhane’ olarak açıldığını ve 1974 yılında Bursa Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi adıyla eğitim faaliyetlerini yürüttüğünü söyleyen okul müdürü Yusuf Ay, bu güne kadar kendilerinden desteklerini esirgemediği için Başkan Dündar’a teşekkürlerini sundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X