Eğitime hayırsever desteği

Hayırsever iş adamı Ali Kütük’ün, Gemlik’te yaptırdığı Ali Kütük Ortaokulu geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çok sayıda siyasetçi ve bürokratın katılımıyla açıldı.

Eğitime hayırsever desteği

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Bize düşen gerek yerel yönetimler, gerek merkezi iktidar ve gerekse Türkiye’nin önde gelen iş adamları olarak, gençlerimize gereken değeri vermek ve onların geleceğe ait vizyonlarına değer katmaktır. Daha iyi mekanlarda, daha iyi imkanlarla, daha özgür düşünebilecekleri ve üretebilecekleri alanları onlara sunmak bizim görevimizdir. Onları kontrol eden, onları kalıplara sokan değil, onları tam aksine hür düşünen, fikirlerini uygulayabilen noktaya taşıyabilelim. Gençlerle bir arada olduğumda hep söylediğim bir nasihat var. Sevgili gençler, öz değerleriniz olsun. Öz saygınız olsun. Öz güveniniz olsun. Öz güveniniz, öz saygınız ve öz değerleriniz varsa hiç tereddüt etmeyin, sizlerde Ali Kütük gibi başarılı olabilirsiniz” dedi. 

Çocukluk döneminde eğitim almanın zor olduğunu ifade eden iş adamı Ali Kütük ise, “Gençlerimizin eğitimden uzak kalmaması için elimden geleni yapıyorum. Bu okul da bunun en açık örneğidir. Burada yetişecek olan gençlerimiz de ilerleyen yıllarda çok başarılı olacaktır. Onlar da eğitime destek vererek başka gençlerin yetişmesine katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X