Eğitime hayırsever desteği

Hayırsever desteğinin en yoğun illerden biri olan Bursa’da, eğitime katkı daha geldi. Deniz inal tarafından babası merhum Tuncay İnal adına yaptırılan Nedim Öztan ilk ve ortaokulu konferans salonu törenle açıldı.

Eğitime hayırsever desteği

Yeni Karaman Mahallesi’nde eğitim veren Nedim Öztan ilk ve ortaokuluna yaptıkları katkıdan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Deniz İnal, “Babam Tuncay İnal hayatı boyunca Atatürk ilke ve inkilaplarından ayrılmamıştır. Her zaman insana yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğuna inanırdı. Kendisini saygı ve sevgiyle anıyorum” dedi. 

 

Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi de eğitime katkılarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek “Deniz İnal’ın hamiyetperverlik örneği gösterdi. Okulumuza kazandırdığı konfereans salonuna kavuşmanın sevincini birlikte paylaşıyoruz. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından tören öğrencilerin halkoyunları gösterisi ile ve kokteylle sona erdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X