Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Eğitime kar engeli

Etkili kar yağışı nedeniyle Samsun’da, Zonguldak ve Kastamonu’da eğitime ara verildi.

Etkili kar yağışı nedeniyle Samsun'da, Zonguldak ve Kastamonu'da eğitime ara

Samsun Valiliğinin açıklamasında, geceden bu yana etkisini artıran kar yağışı dolayısıyla il genelinde eğitim öğretim faaliyetinde bulunan ilk ve orta dereceli okulların 17 Şubat Salı ve 18 Şubat Çarşamba günleri tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, ildeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de söz konusu günlerde idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Zonguldak

Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamada da yoğun kar yağışından dolayı merkez, bağlı belde ve köyler ile Kilimli ve Kozlu ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Engelli kamu görevlileri, hamileler ve kronik hastalığı bulunanların da bugün idari izinli sayılmasına karar verildi.

Kastamonu

Kastamonu’nun Abana, Bozkurt, İnebolu, Çatalzeytin ilçelerindeki tüm eğitim kurumları ile Doğanyurt ve Küre’deki taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Cide’de ise taşımalı sistem kapsamındaki okulların 2 gün tatil edilmesi kararlaştırıldı.


Avatar Seç KAPAT
Sigara yasakları genişledi, plajlar da kırmızı hat kapsamına alındı. İlk
Sıradaki Haber Sahillerde yasak başlıyor: Artık bu plajlarda sigara içmek yasak!