Eğitime katkımız artarak sürecek

Bursa Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl, “Sınav” markasının Bursa’da çok önemli bir noktaya geldiğini, bundan sonra da Bursa’da eğitim sektörünün gelişmesine katkısının artarak devam edeceğini söyledi.

Eğitime katkımız artarak sürecek

Bursa Sınav Eğitim Kurumları yöneticileri 2016-2017 eğitim öğretim döneminin ilk dönemini değerlendirmek üzere toplandı.

Toplantıda konuşan Bursa Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl, “Sınav” markasının kolejleri, Bursa Çocuk Üniversitesi, temel liseleri ve etüt merkezleri ile Bursa’da eğitim sektörüne damga vurduğunu söyledi.

Özellikle Bursa Çocuk Üniversitesi ile okul öncesi eğitime yeni bir yaklaşım getirdiklerini ve bunun da yalnızca Bursa için değil Türkiye için de yeni bir yaklaşım olduğunu dile getiren Gıyasettin Bingöl, “Bursa Çocuk Üniversitesi velileriyle yaptığımız anket çalışmalarından oldukça olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu da kurduğumuz sistemin ne kadar doğru olduğunu bize gösteriyor” dedi. Bingöl, sözlerine şöyle devam etti:

“Dünyada Mathazone Forest adıyla popüler hale gelen Matematik Ormanı Eğitim Sistemi ve ‘Çift Dilli Eğitim Programımız’ ile hem çocukların okul öncesinde zihinsel, mental gelişimini önemli ölçüde destekliyoruz hem de erken dönemde yabancı dil öğreniminin altyapını sağlam biçimde oluşturuyoruz. Bu sistemin başarısından dolayıdır ki Sınav Koleji 1. sınıf kayıtlarımızın önemli bölümü Bursa Çocuk Üniversitesi’nden geliyor. Bursa Çocuk Üniversitesi önümüzdeki dönemde yeni bir marka olarak büyümeye devam edecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X