Eğitime kitap desteği

Mustafakemalpaşa’da çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla hazırlanan proje kapsamında okullardaki sınıf kütüphanelerine yeni kitaplar hediye edilirken, TEOG Sınavı’na girecek öğrencilere de soru bankaları dağıtıldı.

Eğitime kitap desteği

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 5, 6 ve 8. sınıflar için yeni bir kitap kampanyası gerçekleştirdi. 

150 sınıf kütüphanesine çocuk kitapları dağıtılırken, 8. sınıfta öğrenim gören bin 250 öğrenciye de TEOG soru bankaları teslim edildi. Kitap projesi, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ve öğretmenlerin de katıldığı törenle Züferbey Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve Züferbey İmam Hatip Ortaokulu’nda başladı. 

KİTAP OKUMAK YAŞAMAKTIR

 

Sınıfları gezerek öğrencilere kitapları dağıtan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı projede yer almaktan büyük keyif duyduklarını söyledi. Çocuklara bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Kurtulan, “Çocuklarımızın nitelikli ve geleceğe güvenle bakabilen bireyler olarak hayata atılabilmesi için eğitim alanında yeni yatırımlar yapıyor, kaliteli eğitime tam destek veriyoruz. Kitap okumak, yaşamaktır. Bize ait değerleri ancak kitap okuyarak öğrenebiliriz. Bu hedefle hazırlanan proje ile öğrencilerimiz hem yeni kitaplarla tanışacak, hem de TEOG sınavı öncesi kendilerini deneme imkanı bulacak” dedi.

Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a projeye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X