Eğitime teknoloji desteği

Büyükşehir Belediyesi, İlim Yayma Cemiyeti Bursa Şubesi’nin yurtlarındaki öğrencilerin eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere; bilgisayar, yazıcı, televizyon ve projeksiyon desteği sağladı.

Eğitime teknoloji desteği

Büyükşehir Belediyesi ile İlim Yayma Cemiyeti Bursa Şubesi arasında imzalanan işbirliği protokolü, hayata geçirildi. Protokol kapsamında, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından teknolojik destek kapsamında İlim Yayma Cemiyeti’ne; 15 adet bilgisayar, 15 adet yazıcı, 3 adet televizyon, 2 adet projeksiyon ve 2 adet projeksiyon perdesi verildi. Büyükşehir Belediyesi’nce temin edilip, kurulan cihazlarda eğitim faaliyetlerine destek sağlanmaya başlandı. Proje ortakları olan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca çevre eğitimi, Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığınca kültürel tanıtım eğitimi ve İtfaiye Dairesi Başkanlığınca da itfaiye eğitimleri verildi.

 

İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Zeki Alemdar; cemiyet yurtlarında kalan öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunduklarını belirterek; Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı teknolojik destekten dolayı Başkan Recep Altepe’ye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X