Eğlenmek için bebeklerini mikrodalga fırına koydular!

ABD’de yaşayan çift, bir televizyon reklamında gördüklerini 4 aylık bebekleri üzerinde uygulamaya çalıştı. Bebeği mikrodalga fırına koyan çift, çocuğun ağır bir biçimde yaralanmasına sebep oldu.

Eğlenmek için bebeklerini mikrodalga fırına koydular!

ABD’nin Missouri eyaletinde yaşayan Derick ve Mikala Boyce-Slezak çifti çocuk istismarı suçlamasıyla gözaltına alındı. 22 yaşındaki çiftin çocuklarını mikrodalga fırına koydukları öğrenildi.
 

1. DERECE YANIK OLUŞTU
 

Cani çiftin bir TV reklamını taklit etmek için çocuklarını kullandığı ifade edildi. 4 aylık oğullarını mikrodalga fırına koyan çift, daha sonra bir süre aleti çalıştırdığı ve çocuğun kafa kısmında 1. derece yanık oluştuğu açıklandı.
 

KAFATASINDA KIRIK VAR
 

Kardinal-Glennon Hastanesi’ne kaldırılan çocuğun aynı zamanda kafatasında kırık ve beyninde kanama olduğu tespit edildi. Çiftin, çocuğun suratında oluşan yanığı çamaşır suyu içeren bir havlu ile temizlemeye çalışıp daha kötü hale getirdiği öğrenildi.
 

Missouri Sosyal Hizmetler Dairesi Çocuk Dairesi çalışanlarından biri, Derick’in duruşmada, Mikala isimli çocuğun kafasındaki yaralanmaların sebebi olarak televizyonda gördükleri bir sahneyi taklit etmeleri olduğunu söylediğini doğruladı.
 

ÖNCEKİ ÇOCUKLARINI TERK ETMİŞLER
 

Çiftin Ocak 2016’da bir kız çocuğu sahibi olduğu ancak kısa bir süre sonra bebekten feragat ederek Sosyal Hizmetlere teslim ettikleri öğrenildi.
 

Tutuklanan karı kocanın kefalet ücreti 500 bin dolar olarak belirlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X