Ehliyetsiz oğlunun kazasını üzerine almak istedi ama…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde çarptığı imam Recai Adıyaman’ı yaralayan ehliyetsiz sürücü 21 yaşındaki Umut Ş. olay yerinden kaçarken baba Bayram Ş., polislere kazayı kendisinin yaptığını söyledi. Bir süre sonra kaza yerine tekrar gelen Umut Ş.’nin elinde

Ehliyetsiz oğlunun kazasını üzerine almak istedi ama…

Kaza, akşam saatlerinde Topçalı yolu üzerinde meydana geldi. Umut Ş.’nin kullandığı 67 LK 895 plakalı otomobil, Hamzafakıllı mevkiinde yol kenarında yürüyen Veliler Mahallesi Cami imamı Recai Adıyaman’a çarptı. Başını beton zemine çarparak ağır yaralanan imam Adıyaman, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Adıyaman’ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

 

Kazanın ardından polise giden baba Bayram Ş., sürücünün kendisi olduğunu söyledi. Polise kazayı anlatan Bayram Ş. karşıdan TIR geldiğini ve ışıklarından dolayı yayayı göremediğini söyledi. Kısa süre sonra kaza yerine gelen Umut Ş.’nin elindeki kesikleri gören polis, direksiyonda da kan olduğunu fark etti. Polisin tekrar görüştüğü Umut Ş., otomobili kullandığını itiraf etti. Ehliyetsiz olan Umut Ş. korktuğu için kaçtığını söyledi. Gözaltına alınan Umut Ş., ifadesi alınmak üzere Gülüç Polis Merkezi’ne götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X