Eker I Run Team’e Adana’dan 2 madalya

Adana’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 94. yılı anısına gerçekleştirilen “6. Adana Uluslararası Kurtuluş Maratonu”na katılan “Eker I Run Team”, yaklaşık 500 sporcunun katıldığı yarışta 2 madalya aldı.
Eker I Run Team’den Necat Hummet 55-59 yaş kateg

Eker I Run Team’e Adana’dan 2 madalya

“6. Adana Uluslararası Kurtuluş Maratonu”, Atatürk Parkı önünde start aldı. Eker I Run Team de her yarışta olduğu gibi Adana’da 3’ü bayan olmak üzere 8 kişi ile  yerini aldı. 21 kilometre yarı maraton, 4 kilometre halk koşusu, masterler ve engelliler maratonunun yapıldığı müsabakada Türk Milli Takım sporcularından 100 kadar atletin yanı sıra Kenya, ABD, Etiyopya, İngiltere, Fas, Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Kırgızistan, Almanya, Hırvatistan, Sırbistan,Romanya ve Makedonya’dan toplam bin 500 sporcu katıldı.

Yaklaşık bin 500 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda,  Necat Hummet  55-59 yaş kategorisinde 2. olurken, 60-64 yaş kategorisinde Hasan Uludağ 3. oldu

Eker I Run Team’e 2 bayan atlet

Eker Ayran Team takımı bayan sezonun ilk maratonunda bayan sayısını 3’e çıkardı. Eker I Run Team Koşu Koordinatörü Tayfun Carlı ; Gülçin Ayşe Atay ve Ceren Şahin’in de takıma katılmasıyla daha güçlü olduklarını ve bayan kategorisinde de dereceler almak istediklerini dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X