Eker I Run’da geri sayım

Bu yıl 4.’sü düzenlenecek organizasyon pazar günü Bursa-Orhaneli yolunda gerçekleştirilecek.

Eker I Run’da geri sayım

Eker’in Sağlıklı Yaşam İçin Koş mottosuyla hayata geçirdiği Eker I Run Yol Koşusu 4. kez hayat buluyor. Bu yıl da geniş katılıma sahne olması beklenen organizasyonda pazar günü gerçekleştirilecek. Ayrıca, yarış kayıt ücretlerinden her 5 TL, sosyal sorumluluk partneri HETADER’e yani Hemofili ve Talasemi hastası çocuklara umut olacak. Pazar günü Bursa-Orhaneli yolunda gerçekleşecek ve Eker’in sponsorluğunda, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçen yarış, 15K, 5K ve Minik Adımlar olmak üzere 3 ayrı kategoride yapılacak.

2 BİN KİŞİ BEKLENİYOR

İnternetten dün sona eren kayıtlar, 8 Ekim’e kadar EKER Meydan’da kurulacak kayıt masasından da yapılabiliyor. 7’den 70’e tüm sporseverlere açık olan koşuya geçtiğimiz yıl 24 farklı ilden 1600 sporsever katılmıştı. Her yıl katılım sayısı artan yarışlarda bu yıl 2 bin sporcunun yarışması bekleniyor. Atletizm Federasyonu ve IAAF yarışma kurallarına uygun olarak gerçekleşen, İstanbul’dan BUDO Deniz Otobüsü ile ücretsiz ulaşım imkanı da sunulan olan 4. Eker I Run Yol Koşusu kayıtlarının her 5 TL’si Hemofili ve Talasemi hastası çocuklara umut olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X