Eker madalyaya abone

27 ülkeden yüzlerce sporcuyu bir araya getiren 4. İznik Ultra Maratonu’na katılan Eker I Run Team, yine madalyaları topladı.

Eker madalyaya abone

8 kişilik ekibin 5 madalya aldığı yarışta Ali Turan genel sıralamada üçüncü, 45-54 yaş kategorisinde de birinci oldu. Bursa Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda, bu yıl dördüncüsü düzenlenen İznik Ultra Maratonu’na, 27 ülkeden 600 atlet, Halk Koşusu’na ise 1300 sporcu katıldı. Yarışların son günü olan 19 Nisan 2015 tarihinde düzenlenen 10 km yarışına, I Run Team, Tayfun Carlı, Hakan Alp, Didem Gökay, Zeki Yılmaz, Necat Hummet, Ali Turan, Hasan Uludag, Gökhan Kiraz kadrosuyla katıldı. Maratonda Ali Turan, genel sıralamada üçüncü olurken 45-54 yaş kategorisinin de birincisi oldu. Zeki Yılmaz,  45-54 yaş kategorisinde üçüncü, Necat Hummet 55 üstü yaş kategorisinde birinci, Hasan Uludağ da 55 üstü yaş kategorisinde ikincilik madalyalarını almaya hak kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X