Eker Türkiye’nin süper markası seçildi

Dünyada 87 ülkede yapılan ve Türkiye’de 12 yıldır düzenlenen Superbrands Araştırması’nın sonuçları açıklandı. Bursalı Eker, Türkiye’nin süper markalarından biri oldu.

Eker Türkiye’nin süper markası seçildi

Süperbrands Türkiye tarafından 12 yıldır, iki yılda bir yapılan araştırmada 4 bin 986 marka arasından bin 148 marka Suparbrands’a uygun aday olarak görüldü. Jüri değerlendirmesi ile 300 marka seçilip bunlar için Nielsen tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir’de bin 638 kişi ile yüz yüze görüşülerek tüketici değerlendirmesi alındı. Bunun sonucunda da toplam 181 marka 67 puan barajını aşarak, ”Türkiye’nin Süper Markası” seçildi.  Süper marka aday seçiminde şirketin teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırımlar, marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri büyük önem taşıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X