Ekinci’den İddialara Cevap

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın gündeme getirdiği rüşvetle ilgili sicilinin silindiği iddialarına yanıt verdi.

Ekinci’den İddialara Cevap

Belediye Başkanı Ekinci, yaptığı yazılı açıklamada, ”CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın şahsım hakkında yaptığı ve bugün basına yansıyan olaylar ve içerikleri gerçekle bağdaşmamaktadır. Konuya ilişkin tıpkı Tanal’ın ve mensubu olduğu zihniyet şimdi yaptığı gibi, dün de birileri şahsıma yönelik iftira ve gerçeğe mugayir isnatlarda bulunarak, şikayette bulunmuş ve bu şikayet Bakanlık tarafından soruşturulmuş konuya ilişkin bir suç unsuru olmadığı için soruşturma izni verilmemiştir. Şahsımla ilgili herhangi bir suçtan dolayı kesinleşmiş bir mahkumiyet kararı ve hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı kesinlikle bulunmamaktadır” dedi. Konuya ilişkin olarak hakkında iftiralarla algı oluşturmaya çalışıldığı savunan Ekinci, şöyle konuştu: ”Tanal, ülkenin üzerine kabus gibi çöken zihniyetin bir çocuğudur. Yeni bir şeymiş gibi defalarca gündeme getirilen yalan ve yanlış haber zincirinin bu sefer ki elemanı olan bu zihniyetin çocuğu Tanal hakkında; gerekli cezai ve hukuki süreç başlatılmıştır. Kendisine bu yalanları fısıldayan ve bu haberleri sitelerinde yayınlayan medya hakkında da gerekli tedbirlere başvurulacağını da belirtmek isteriz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X