‘Ekmeğimle oynuyorlar’

Şarkıcılıktaki iddiasını yeni single albümüyle sürdürme kararı alan ünlü manken Tuğba Altıntop, sektördeki rakipleri tarafından engellendiğini iddia etti.

‘Ekmeğimle oynuyorlar’

Mahmut DURGUT

HER YERDE ÖNÜME ÇIKIYORLAR

İlk albümünü 2007’de çıkardıktan sonra sahnelerden uzak duran Tuğba Altınop, yeni single’ı ‘Yana Yakıla’yla iddialı bir dönüş yaptı. 

8 yıl süren sessizliğinin sebebini anlatan Altıntop, her başarılı çıkışının rakipleri tarafından engellendiğini itiraf etti. Altıntop, ‘Ne zaman bir mekanda sahne almak istesem veya bir teklif gelse önüme hep aynı kişiler çıktı. Ben sahne almayayım diye kendi programlarını koydular. Ekmeğimle oynadılar’ dedi. 

BÜTÜN 14 ŞUBAT’LAR DA YALNIZDIM

 

Rafet El Roman’la evliliği ve ayrılığıyla yıllarca magazin gündeminden düşmeyen Tuğba Altıntop, özel hayatıyla ilgili de hiç bilinmeyen bir sırrını paylaştı. Bu yıl olduğu gibi bütün Sevgililer Günü’nü yalnız geçirdiğini belirten Altıntop, hayatında uzun zamandır kimsenin bulunmadığını söyledi. Öte yandan şarkı sözü yazmaya başladığını belirten şarkıcı, ‘Hedefim kaliteli sanatçılar arasında yer almak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X