Ekonomi Kulübü’nden ‘evet’ paneli

Ekonomi Kulübü Bursa Şubesi, 16 Nisan referandumunda sandıktan ‘evet’ çıkmasının ülke ekonomisine getireceklerini düzenlediği panelle Bursalılara aktardı.

Ekonomi Kulübü’nden ‘evet’ paneli

Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Uludağ Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Tayyar Arı ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Fikri Pala’nın konuşmacı olduğu ‘Güçlü Ekonomi İçin Evet’ paneli ile sandıktan çıkacak ‘evet’in ülkeye artısı ve eksisiyle kazandıracaklarını Bursalılara paylaştı. 

Yoğun katılımın sağlandığı panelin açılış konuşmasını yapan Ekonomi Kulübü Bursa Şube Başkanı Ferhat Murat, “Ülke adına böylesine önemli bir süreçte değer üreten büyük bir sivil toplum örgütü olarak, büyüyen bir Türkiye için sandıkta ‘evet’ demenin doğru bir karar olduğunu istişare ettik” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, “Darbe anayasası milletin iradesini by-pass edecek şekilde dizayn edilmiş. Millet, iradesi bir şey için karar vermeye kalkmak istese darbeler ve e-muhtıralar ile  öne çıkan vesayet bu ülkeyi kaosa sürüklemiş ve ülkenin gelişmesine engel olmuş. Millet vesayetle karar verememe duruma getirilmiştir. Millet, kararı ile yeni bir dönemi başlatacak. Çünkü esas mesele karar vermektir. Karar için 16 Nisan tarihi bir fırsattır” diye konuştu.

Uludağ Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Tayyar Arı ise “Baktığınızda bugün BM Konseyi’ni yöneten üye ülkelerin 5’te 4’ü başkanlık sistemi ile yönetiliyor” derken, Uludağ Üniversitesi Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Fikri Pala da her konunun dönüp dolaşıp ekonomiye bağlanabileceğini hatırlatarak, 16 Nisan’ın ülke için yeni bir kırılma noktası olduğunu vurgu yaptı. Panelin sonunda panelistlere katılımlarından ötürü plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X