Ekonomik dönüşüme Edebali desteği

Yıldırım’da yaşayan toplumun tüm kesimiyle yakın temas sağlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bugüne kadar bin 695 esnafı iş yerinde ziyaret etti.

Ekonomik dönüşüme Edebali desteği

İlçe esnafının yoğun olduğu Teyyareci Mehmet Ali, Çiçek, Selçukbey, Prof. Tezok, Beyazıt, Eğitim, Eflak, Erikli, Vatan caddeleri ve Kasım Önadım Bulvarındaki işyerlerini ziyaret eden Başkan Edebali, katılımcı belediyecilik anlayışıyla esnafla birebir görüşerek talep ve önerilerini dinledi. Yıldırım Belediyesi Saha Araştırma Ekibi ise ‘Edebali ile El Ele’ projesi kapsamında bugüne kadar 2 bin 270 esnafı ziyaret ederken, ruhsat alımını teşvik etmek amacıyla Yıldırım Belediyesi E-Ruhsat hizmetinin de anlatıldığı görüşmelerde, Ar-Ge çalışmaları için esnafın öneri ve taleplerini kayıt altına alıyor.

EKONOMİK DÖNÜŞÜMDE ÖNCÜ 

Türkiye’ye örnek model olacak kentsel dönüşüm projelerinde ilçe esnafının kilit rol oynadığını aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “El ele vererek Yıldırım’ı hak ettiği konuma tekrar yükselteceğiz. Yatırımcı da, işveren de tercihini Yıldırım’dan yana kullanıyor. Esnafımız güçlüyse bizde güçlüyüz demektir’ diye konuştu.

Yıldırım’ın ekonomik ve toplumsal kalkınmasını gerçekleştirmede esnafın en önemli sac ayaklarından biri olduğunu da vurgulayan Başkan Edebali, “Yıldırım’da görüşülmedik, sorunlarını dinleyip çözüm kavuşturmadığımız tek bir esnaf bile bırakmayacağız. Esnafımızla el ele vererek Yıldırım’ın her alanda kalkınmasına öncülük edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X