Ekonomiye değer katanlara ödül

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) geleneksel ‘Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’ bu akşam Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Saat 18.30’da başlayacak törene, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da k

Ekonomiye değer katanlara ödül

 BTSO Başkanı İbrahim Burkay, 8 kategoride 73 ödülün sahiplerine verileceğini belirterek, Bursa’nın Türkiye’nin yeni vizyonunu en iyi okuyan ve hedeflerine ulaşmasına öncülük eden bir şehir olduğunu kaydetti.

Burkay, “Bursa, tüm zorluklara rağmen Türkiye ortalamasının üzerinde ihracat gerçekleştirerek önemli bir başarıya imza attı. Bu başarının yakalanmasında ana aktör, ekonomimizin kahramanı olan iş dünyamızdır. Bursalı firmalarımızın performansıyla kentimiz, ülkemizin hedeflerine ulaşmasına öncülük etmeye devam edecektir. Başarılarıyla Bursa’nın gururu olan ve Türkiye ekonomisinin istikrarla büyümesine önemli katkı sağlayan tüm girişimcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X