Ekonomiyi dinamik tutan iç piyasa zenginliğimiz

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) tarafından, Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen ”Erciyes Mükemmellik Zirvesi’nde konuşan KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, zirvede ancak mükemmellerin kalacağını söyledi.

Ekonomiyi dinamik tutan iç piyasa zenginliğimiz

Günümüz rekabet dünyasında zirveye ulaşmak kadar zirvede kalmanın da önemli olduğunu vurgulayan Doğan, ”Küresel alandaki rekabete ayak uydurmak için inovasyon odaklı çalışmalı, yenileşime dikkat etmeliyiz. Türkiye’nin iç piyasadaki genişliği ve zenginliği bu koşullarda ülke ekonomimizi dinamik tutuyor. Kurum ve kuruluşlar olarak değişimi benimseyip, yaratmamız lazım. Dünya bunu benimseyerek ileriye gitti. KALDER olarak biz de ülkemizin yaşam kalitesini yükseltmek istiyoruz. Yenilikçi, yaratıcı temel hedefiyle çıtayı yukarı çıkarmamız gerekli. Bunu en iyi çalışanlar yapabilir. İnsan unsuru gelişmenin birinci odağıdır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X