‘Ekran çakma dizilerle dolu’

Olay TV’de yayınlanan ‘Renkli Hayatlar’ programına konuk olan Bursalı oyuncu Zeynep Gülmez, televizyon ekranının birbirini tekrar eden yapımlarla dolduğunu söyledi.

‘Ekran çakma dizilerle dolu’

Rol aldığı dizi ve sinema filmleriyle tanınan Zeynep Gülmez, her Çarşamba Olay TV’de ekrana gelen ‘Renkli Hayatlar’ programının konuğu oldu. 

Programda çarpıcı açıklamalara imza atan Gülmez, bir süre ekrandan uzak kalıp artık daha seçici olmak istediğini söyledi. Oyuncu, ‘Ekranlarla çok çakma dizi var. Gençlik dizileri de dramlar da hepsi birbirinin aynı. Ben artık içimde uhde kalan rolleri oynamak istiyorum. Bu bir dönem işi de olabilir polisiye de. Artık rol gereği elim silah tutsun istiyorum’ dedi. 

BAZEN ÜNLÜ OLDUĞUMU UNUTUYORUM

İlk kez rol aldığı ‘Tatlı Kaçıklar’ dizisinden bu yana ekranlarda olan ayrıca sinema ve tiyatroda da iddialı çalışmalara imza atan Zeynep Gülmez, özel yaşamında ise son derece mütevazı bir hayat sürmeye çalıştığını belirtti. Başka meslektaşlarının aksine egolarından arınmaya gayret gösteren Gülmez, ‘Bazen ünlü olduğumu bile unutuyorum. Ama herkesin gözü sizin üzerinizde olduğu için çoğu zaman arkadaşlarım, ‘Sen ünlüsün’ hatırlatması yapıyorlar’ diye konuştu. 

 

Zeynep Gülmez, Olay TV’de 24 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.45’te ekrana gelecek ‘Renkli Hayatlar’da Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X