Ekran küskünleri

Yeterli reyting alamadığı için dizileri yayından kaldırılan Fahriye Evcen, Farah Zeynep Abdullah ve Ayça Bingöl, 2015 Eylül sezonuna kadar ekranlarda olmayacak.

Ekran küskünleri
BİR SÜRE ARA VERECEKLER
 
Bü­yük bir hay­ran kit­le­si­ne sa­hip olan ve da­ha ön­ce yap­tık­la­rı iş­ler­de ba­şa­rı ya­ka­la­yan oyun­cu­lar, ay­nı il­gi­yi ye­ni di­zi­le­rin­de gö­re­me­yin­ce art ar­da ekrana ara ver­me ka­ra­rı al­dılar. Bu ka­ra­rı ilk alan ‘İn­ti­kam’ di­zi­siy­le ha­yal kı­rık­lı­ğı ya­şa­yan Be­ren Sa­at ol­muş­tu. Sa­at’in ar­dın­dan Fah­ri­ye Ev­cen ve Fa­rah Zey­nep Ab­dul­la­h’­ın da 2015 sonuna kadar ekranda olmayacağı öğrenildi.
 
YENİ TEKLİFLERE CEVAP YOK
 
Dizileri ilgiyle izlenirken halkın da gözbebeği olan ünlü oyuncular, iş yapamayan dizileri nedeniyle gözden de düştü. ‘Öy­le Bir Ge­çer Za­man Ki­’de­ki ba­şa­rı­sı­nı yeni di­zi­si ‘Be­nim Adım Gül­tepe’de ya­ka­la­ya­ma­yan Ay­ça Bin­göl, şu sıralara aldığı yeni teklifleri geri çevirirken, Fahriye Evcen de yeni senaryolarla ilgilenmiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X