Ekranın Lara Croft’uyum

Sunuculuğunu yaptığı yarışmalardaki sert görüntüsüyle dikkat çeken Öykü Serter, bu yönüyle kendini ünlü aksiyon kahramanı Lara Croft gibi hissettiğini söylüyor.

Ekranın Lara Croft’uyum

SERTLİĞİM FORMAT GEREĞİ

Güzel sunucu Öykü Serter, ekrandaki sert görüntüsünden kendisinin de memnun olmadığını söyledi. Format gereği sert görünümde olduğunu itiraf eden Serter, “Sunduğum programlar çoğunlukla fikrimi söylememem gereken, tarafsız olmam beklenen, karakterime dair izleyicinin fikir sahibi olmasına müsait değillerdi. Mutlu muyum bu durumdan? Tabii ki hayır… Bu nedenle kendimi Lara Croft’a benzetiyorum” dedi. 

ACUN GIPTA EDİLECEK BİRİ

Televizyonculuğa başladığı ilk yıllarda Acun Ilıcalı ile aynı kanalda çalışan Öykü Serter, ünlü yapımcıyı takdirle izlediğin belirtti. Serter, “Acun Ilıcalı ile daha önce ekranda birlikte program bile sunduk aslında. Televizyonun her aşamasında bizzat çalışıp emek vermiş, üstelik kendi emeğinin karşılığında bir kanalın sahibi olabilme başarısını gösterebilmiş bir patronu elbette ki, mevcut medya düzenindeki idari merciilerle kıyaslamak mümkün değil… Gıpta edilecek bir başarı hikayesi” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X