Ekranların sevilen dizisi final yapıyor

Yapımcılığını Pusula Film`in üstlendiği Trt ekranlarında yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisi final yapıyor

Ekranların sevilen dizisi final yapıyor

Yapımcılığını Pusula Film’in üstlendiği oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Kemal Uçar, Orhan Kanalp, Baran Akbulut, Mertcan Sevimli, İlker Kızmaz, Şahika Koldemir, Çağdaş Tekin, Fatih Murat Teke ve Bora Cengiz gibi isimlerin yer aldığı ekran sevilen dizisi ‘Yedi Güzel Adam’ final yapıyor. Dizinin senaristi Nevin Şahin’in Twitter’dan yaptığı paylaşımda dizinin 39.bölümde final yapacağını belirtti. Hayranları dizinin senaristi Nevin Şahin’i mesaj yağmuruna tuttu.

 

Yedi Güzel Adam dizisi Türk edebiyatında önemli yerleri olan Cahit Zarifoğlu, Mehmet Akif İnan, Erdem Bayazıt, Rasim Özdenören, Ali Kutlay, Nuri Pakdil ve Alâeddin Özdenören’in hayatlarını konu almaktadır. Dizi aynı zamanda 1970’li yıllara ait “sağ-sol” çatışmasını, Maraş Katliamı ve ülkenin 1980 Darbesine adım adım gittiği yolları yedi güzel adam ve biri solcu, biri sağcı genç gözünden anlatmaktadır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X