Ekşioğlu rekorla zirvede

TED Bursa Koleji öğrencisi Yiğit Ekşioğlu, Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde 50 metre serbestte Türkiye rekoru kırarak şampiyon olurken, 100 ve 200 metre serbestte birinci oldu, 50 metre kelebekte de ikinci sırada yer aldı.

Ekşioğlu rekorla zirvede

İstanbul Tozkoparan Yüzme Havuzu’nda yapılan Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde TED Bursa Koleji öğrencisi Yiğit Ekşioğlu 50 metre serbestte 00:24.86 yeni Türkiye rekorunun sahibi olurken, şampiyon olmayı başardı. Yiğit Ekşioğlu İstanbul’daki yarışlarda adeta fırtına gibi esti. 50 metre serbestte rekorla birlikte şampiyon olmayı başaran Ekşioğlu, ayrıca 2 birincilik, 1 de ikincilik daha kazandı.

YENİLERİNİ EKLEDİ

Başarılı yüzücü 50 metre serbestin ardından 100 metre serbestte de zirveyi kaptırmadı. Ekşioğlu, bu yarışta 00.55.08’lik derecesiyle Türkiye şampiyonu olurken, 200 metre serbestte 02.01.49’luk derecesiyle birinciliklerine bir yenisini daha ekledi. Başarılı yüzücü ayrıca 50 metre kelebekte de 00.28.20’lik derecesiyle Türkiye ikincisi olmayı başardı. TED Bursa Koleji yönetimi başarılı öğrencileriyle gurur duyduklarını ifade ederlerken, Yiğit Ekşioğlu ve antrenörlerinin başarılarının devamını dilediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X