‘El birliği içerisinde olmalıyız’

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın koordinatör olarak atandığı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden 3 günlük gezi için İnegöl’e gelen 36 kişilik işadamı heyeti, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuğu oldu.

‘El birliği içerisinde olmalıyız’

Kendisinin de Perşembe günü 45 kişilik bir heyetle Doğubayazıt’a gideceğini ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Doğubayazıt’ın çok ciddi özellikleri olar bir şehir olduğunu kaydetti. Bölgede değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştireceklerini ifade eden Aktaş, “Türkiye’nin her köşesinin İnegöl olduğunu, her köşesinin çok değerli olduğunu düşünüyorum. 780 bin kilometrekarenin tamamı güzel olmalı. Bir ve beraber olmalı. El birliği içerisinde olmamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi. Doğubayazıt’tan gelen heyette mobilya sektöründe faaliyet gösteren işadamları olduğunu da belirten Aktaş, “Onlar da burada farklı görüşmeler yaparak bilgi birikimlerini arttıracaklar. İnşallah kendi şehirleri adına buradan kazanımlar sağlayacakları gibi şehrimiz adına bizler de bu işten belli bir kazanım elde edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

KARDEŞLİK GURUR VERİCİ

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Efe de, Doğubayazıt ile İnegöl’ün buluşması ve kardeş olmasının kendileri için gurur verici olduğunu söyledi. Efe, “İnegöl çok değişmiş çok güzel örnek bir ilçe olmuş. İlçe diyoruz ama, bizim bölgemize göre illerden de çok çok üstün bir kent haline gelmiş. Sizlerin destekleriyle bizde de bu güzellikler olacaktır” dedi.

İnegöl ile Doğubayazıt arasındaki ilişkinin Doğubayazıt’ta çok büyük heyecan oluşturduğunu ifade eden Efe, “Bu durum hepimizi heyecanlandırdı” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X