Elbeyli doğalgaza kavuşuyor

İznik’in Elbeyli Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Osman Sargın, Elbeyli Mahallesi’nin mart ayı sonunda doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Elbeyli doğalgaza kavuşuyor

İznik İlçe merkezinde doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçeye bağlı Elbeyli Mahallesi’nde de çalışmalara başlandı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ile birlikte Elbeyli Mahallesi’nde sürdürülen doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi. 

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Osman Sargın, “İlçemiz merkezinde doğalgaz çalışmaların bitmesinin ardından Elbeyli Mahallemiz’de de çalışmalara start verdik. İnşallah 2017 Mart sonunda da Elbeyli Mahallemiz hayal ettiği doğalgaza kavuşacak. Dağıtım ve bağlantılar aralıksız devam ediyor. İlçemizde doğalgaz kullanımına geçenler, sağladığı konfor ve tasarruftan çok memnunlar” dedi.

HAVA KİRLİLİĞİ

Hava kirliliğin önlenmesi için doğalgaz kullanmanın önemine değinen Belediye Başkanı Osman Sargın, “Bugün doğalgaz kullanan şehirlerimize baktığımız zaman böyle bir tehdidin olmadığını görüyoruz. Temiz ve tasarruflu en temel enerji kaynağı doğalgazdır. Doğalgaz, yanması kolay ayarlanabilen, verimliliği en yüksek yakıttır. Tam yanma gerçekleştiren doğalgaz, duman, is, kurum ve kül oluşturmaz. Kullanım kolaylığı ve ekonomisinin yanında karbon içeriğinin düşüklüğü, diğer katı ve sıvı yakıtlara göre çok daha çevreci bir yakıt olması nedeni ile insanlarımıza konforu sağlamaktadır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X