Elektrik işlemleri bir ‘tık’la tamam

CLK Uludağ Elektrik, müşterilerinin internet üzerinden abonelik ve abonelik sonrası işlemlerini yapabilmesine olanak sağlayan ‘Online İşlem Merkezi’ni devreye aldı.

Elektrik işlemleri bir ‘tık’la tamam

Zamanı doğru kullanmayı ve sorunları hızlıca çözmeyi amaçladıklarını belirten CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, ”Bundan sonra yeni abonelik, tahliye, güvence bedeli iadesi, tarife değişikliği işlemlerine ait başvurular kolayca yapılabilecek.

www.clkuludag.com.tr’den online işlemler yapılabilir. Bunun için butonu tıklamak ve yönlendirmeleri takip etmek yeterli olacak. Sadece Online İşlem Merkezi üzerinden ilgili adımları izleyerek yapılacak başvurular sonrasında talepleri tamamlandığında SMS servisi ile bilgilendirme yapılacak” dedi.

DİĞER BAŞVURU ŞEKİLLER

Yeni abonelik başvurusu yapmak isteyen müşterilerinin sadece web sitelerine girip ilgili işlem adımlarını geçtikten ve kurye ile kapısına kadar gidecek sözleşmeyi imzaladıktan sonra hizmet almaya başlayabileceğini dile getiren Aytac, Online Hizmet Merkezi’nin yanı sıra, 444 6 646 numaralı çağrı merkezi, Türkiye genelinde bulunan ofis ve acenteler ile Bursa’da bulunan genel müdürlükte de müşterilerin her türlü ihtiyaç ve beklentilerine cevap verilebileceğini kaydetti

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X