Elektrikli araçların şarjı Tomurcuk Otomotiv’den

Otomotiv sektöründeki teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri harmanlayarak müşterisine sunan Tomurcuk Otomotiv, elektrikli araçların tercih edilir duruma gelmesiyle ihtiyaca cevap vermek için bünyesine ‘şarj istasyonu’ da kattı.

Elektrikli araçların şarjı Tomurcuk Otomotiv’den

Tomurcuk Otomotiv Genel Müdürü Yasin Tomurcuk, bu kapsamda elektrikli araç sahiplerinin talebini karşılayabilmek için ilk olarak şarj ünite istasyonu kurduklarını söyledi.

Artık elektrikli araçlara doğru gidildiğini ifade eden Tomurcuk, ‘’Biz de bu konuda Ar-Ge çalışmaları yapıyoruz. Şu an kontakta olduğumuz farklı markalar var. Kendimizi bu anlamda yenilemeye çalışıyoruz. Aynı zamanda tesislerimize, elektrikli araç şarj ünite istasyonu kurduk. Elektrikli araç kullanan müşterilerimizin şarj gereksinimlerini kendi bünyemizde karşılamaktayız” dedi.

AYNI ANDA BAKIM ŞANSI

Vatandaşların telefon üzerindeki uygulamayla elektrikli araç şarj ünite istasyonlarını görebildiklerini dile getiren Tomurcuk, kendilerinin de bu uygulamada yer aldıklarını belirtti.

Tomurcuk, ‘’Elektrikli otomobil kullanıcıları bu uygulama üzerinden randevu oluşturabiliyor. Danışmadaki arkadaşlarımız randevuyu aldıktan sonra kendilerini bekliyor. Buraya geldiklerinde kısa süre içerisinde araçlarını şarj ediyorlar. Bu süre zarfında aynı zamanda araçlarının gerekli kontrollerini yapıyoruz. Camından tuzuna kadar her anlamda kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Bir benzin istasyonundan ekstra hizmet alır gibi buradan yollarına devam edebiliyorlar” diye konuştu.

EN KALİTELİ HİZMETİ SAĞLIYORUZ

Şarj ünitelerinde Zorlu Holding’in sistemlerini kullandıklarına işaret eden Yasin Tomurcuk, şunları kaydetti:

‘’Zorlu Holding Türkiye’de bu altyapıyı en iyi bilen firmalardan bir tanesi. Sistemi daha gelişmiş ve tanınmış. Bu anlamda servis ve montaj ağının daha yoğun olduğu bir sistem. Biz de buradan temin ettiğimiz şarj ünite istasyonumuzla müşteriye en sağlıklı ve kaliteli şekliyle hizmeti sağlıyoruz. Bünyemizde bulunan şarj ünite istasyonu aracına göre değişmekle beraber 20 dakika ile 1 saat arasında dolumu gerçekleştiriyor.”

ÖNCÜ OLMAK İSTEDİK

Elektrikli araçların henüz yeni bir sistem olduğunu anlatan Tomurcuk, ‘’Biz sadece diğer sistemlerde olduğu gibi bu alanda da öncü olmak istedik. Sonuçta bu geleceğin sistemi. İlk etapta bu ortamda yer almak için yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Şu an için talep az ama ilerleyen zamanlarda çok yoğunlaşacağını düşünüyoruz” dedi. Bursa’nın otomotiv sektörü açısından çok zengin bir şehir olduğunun altını çizen Tomurcuk, şöyle devam etti: ‘’Bursa’da birçok marka üretiliyor, yan sanayisi yapılıyor. Birçok markanın da ihracatı- ithalatı şehrimizden gerçekleştiriliyor. Gemlik’te kurulacak yerli otomobil fabrikası bizim için büyük bir avantaj. Araçların da elektrikli çıkmasıyla elimizde olan sistemlerin çok fazla kullanılması noktasında faydalı olacaktır. Heyecanla bekliyoruz.”

İLKLERE İMZA ATTIK

Sektörde 41 yılı geride bıraktıklarına dikkati çeken Tomurcuk, ikinci el araç satışı, satış sonrası hizmetleri, yedek parça bayilikleri, sigorta, hasar onarım hizmetleri gibi pek çok çalışmanın tek çatı altında yürütüldüğünü vurguladı. Tomurcuk Otomotiv’in Bursa’da ilk TSE belgesine sahip olan firma olduğunu belirten Tomurcuk, ‘’Türkiye’de ilklere imza atan firmalardanız. TSE standartlarına ilk ulaşan, tesislerimizi güncelleyen, bu konuda kendini yenileyen firma olmanın haklı gururunu hep yaşadık” diye konuştu. Yasin Tomurcuk, Bosch Car Service olarak hizmet verdiklerini de hatırlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X