Elif Nur kürsüyü sevdi

Bursasporlu başarılı boksör, Azebaycan’da katıldığı 9. Uluslararası İpekyolu Boks Turnuvası’nda gümüş madalya kazandı.

Elif Nur kürsüyü sevdi

Azerbaycan’da gerçekleştirilen Uluslararası İpekyolu Boks turnuvası’nda mücadele eden bursasporlu başarılı boksör Elif Nur Coşkun yine madalyayı es geçmedi. Bu yıl 9.’su düzenlenen organizasyonda başarılı maçlar çıkaran genç sporcu, finalde şanssız yenilgi alırken gümüş madalyayı boynuna taktı. Evsahibi ülkenin yanısıra Türkiye, Kazakistan, Özbekistan, Gürcistan, KatarUkrayna ve Belarus’tan 100’e yakın sporcunun mücadele ettiği turnuvada 51 kiloda mücadele eden Elif nur Coşkun, kürsüye çıkmayı başardı.

MUZAFFER KUTLADI

Turnuvada rakiplerini bir bir geçen Bursasporlu boksör, finale yükselme başarısı gösterdi. Bakü’de gerçekleştirilen organizasyonda Belaruslu ve Ukraynalı rakiplerini mağlup etmeyi başaran Elif Nur Coşkun, finalde evsahibi ülke sporcusuyla karşı karşıya geldi. Final müsabakasında şanssız bir yenilgi alan Bursasporlu boksör gümüş madalya kazandı. Sporcularının elde ettiği dereceden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Bursaspor Boks Koordinatörü Ferman Muzaffer, “Sporcularımızın başarılarına bir yenisi daha eklendi. Elif nur’u elde ettiği dereceden dolayı kutluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X