Elimi taşın altına koydum

‘İsimsiz Yıldız’ adlı oyunuyla dün Bursa’ya gelen Tuba Ünsal, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki gösteri öncesi Olay Çekirge’ye konuştu.

Elimi taşın altına koydum

KAYHAN HOCA CESARET VERDİ…

Başrolünü oynadığı ‘İsimsiz Yıldız’ın aynı zamanda yapımcısı olan Tuba Ünsal, Uludağ Kebapçısı’nda sorularımızı yanıtladı. En büyük hayali olan kendi tiyatrosunu kurmanın gururunu yaşayan Ünsal, ‘Bu benim istediğim ama cesaret edemediğim birşeydi. Oyuncu olarak girdiğim bu işte Kayhan Yıldızoğlu’nun cesaretlendirmesiyle yapımcı da oldum. Bu çok zor bir iş, fakat elimi taşın altına koymam gerekiyordu’ dedi.

KİMSENİN PATRONU DEĞİLİM…

Oyunun yapımcısı olmasından dolayı sanatçı dostlarının zaman zaman kendisine ‘patron’ diyerek takıldığını da belirten Tuba Ünsal, asla böyle bir derdinin olmadığını belirtti. Öte yandan, başrolünü oynayıp yapımcıları arasında yer aldığı ‘Dünyanım En Güzel Kokusu’ filminin ikincisinin hazırlıklarına başladığını da açıklayan Ünsal, sevdiği işleri yaparak mutlu olduğunu dile getirdi.

Tuba Ünsal arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X