Elit’in şakası yok! 9-1

Oynadığı 18 maçta 110 gol atan ekip kalesinde ise sadece 7 gol gördü ve 103 averaj topladı. Mavi beyazlılar en yakın takipçisi Gençsaray Gençlikspor’u tam 9 golle geçerken 5. grubu 54 puanla tamamlamayı başardı ve adını gelecek sezon U-13 Elit Yaş Ligi’ne

Elit’in şakası yok! 9-1

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-13 Yaş Ligi 5. Grup’ta dün oynanan sezonun son maçında Nilüfer Elit Gençlikpor, Gençsaray Gençlikspor’u 9-1 mağlup etti. Fethiye Sahası’nda oynanan maça mavi beyazlılar etkili başladı ve 2. dakikada Hüsnü ile 1-0 öne geçti. Çabuk toparlanan Gençsaray 12. dakikada Kadir’in golüyle 1-1’i yakaladı. Ancak beraberlikten sonra yeniden oyuna ağırlığını koyan Elit Gençlik 16, 21 ve 28. dakikalarda Hüsnü’nün golleriyle ile ilkyarıyı 4-1 önde kapattı.

Hüsnü tutulamadı!

Karşılaşmanın ikinci yarısında Nilüfer Elit Gençlikspor fırtınası devam etti. Mavi beyazlılar oyuna sonradan giren Barış’ın 33 ve 35. dakikalarda attığı gollerle durumu 6-1’e getirdi. Günün yıldızı Hüsnü 40 ve 44. dakikalarda yine sahneye çıkarak farkı 7’ye çıkarttı: 8-1. Fethiye Sahası’nda oynanan mücadelenin sonucunu ise 59. dakikada fileleri sarsan Umut belirledi ve Nilüfer Elit Gençlikspor, Gençsaray Gençlikspor’u 9-1 yenerek grubu 18’de 18 yaparak tamamladı.

Gençsaray Gençlikspor oyuncusu Muhammet Eren Kıryolcu, önceki günlerde gözlüğü sebebiyle maça çıkamamıştı. Ama bu durumu farkeden Bursa TFFHGD Başkanı Muhammet Çağ ve Yönetimi ile İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek dünkü maça gelerek genç Muhammet’ten özür diledi ve çiçek taktim etti.

SAHA: Fethiye

HAKEM: Suat Sezgin (***)

GOLLER: Dk.2-16-21-28-40-44 Hüsnü, Dk.33-35 Barış, Dk.59 Umut (Nilüfer Elit), Dk.12 Kadir (Gençsaray)

GENÇSARAY GENÇLİK: Ramazan (*), Kerem (*), Metin (**), Hamza (*), Eren (*), Metehan (*), Metin (*), Muhammet (*), Mert (*), Kadir (**), Ömer (*)

NİLÜFER ELİT GENÇLİK: Mustafa (**), Yusuf (**), Ender (**), Remzi (***), Fatih (**) (Dk.31 Umut ***), Samet (***), Yunus (**), Emran (**) (Dk.31 Barış ***), Nihat (***), Yusuf (***), Hüsnü (****)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X