Ellerim bomboş!

Bursaspor Aatif Chahechouhe transferi için uğraş verdi fakat yine sonuç alamadı.

Ellerim bomboş!

Fenerbahçe’den olumlu yanıt alan ancak Faslı oyuncunun yarım sezon için istediği 1 milyon Euro’yu çok bulan yeşil beyazlılar, geri adım atmak zorunda kaldı.

Bursaspor’da ara transfer döneminin son gününde hareketli saatler yaşandı. Bu süreçte Boban Jovic, Onur Atasayar ve Bogdan Stancu’yu renklerine bağlayan yeşil beyazlılar, dün Fenerbahçe’den Aatif Chahechouhe için girişimde bulundu ancak hiçbir sonuç alamadı. Ali Ay yönetiminin sarı lacivertli takımda fazla forma şansı bulamayan ve bir takım sıkıntılar yaşayan Faslı oyuncu için tüm imkanları zorladığı belirtildi. 

RAKAM YÜKSEK BULUNDU

Satış opsiyonlu kiralık olarak bu transferi gerçekleştirmek için uğraşan Bursaspor’un Fenerbahçe’den olumlu yanıt aldığı fakat Faslı oyuncunun istediği yüksek rakam nedeniyle geri adım attığı belirtildi. Aatıf Chahechouhe’nun yarım sezon için Bursaspor’dan 1 milyon Euro talep ettiği ve Başkan Ali Ay’ın bu parayı çok yüksek bulduğu öğrenildi. 

SEZON BAŞI DA İSTENDİ

Bilindiği gibi önceki gün İstanbul’a giden yönetici Yüksel Çolak,  Aatıf’ın menajeriyle bir araya gelmiş ve anlaşma zemini aramıştı. Spor Toto Süper Lig’den birçok talibi olan ve Fenerbahçe’yle 2019 yılına kadar anlaşması bulunan 31 yaşındaki oyuncunun transferi sezon başında olduğu gibi bir kez daha gerçekleştirememiş oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X