Elmas parlayacak!

Yeşil beyazlılarda takımın başını 2. hafta öncesi Hüseyin Hürsoy’un yerine gelen Teknik Direktör Eser Kardeşler, ‘Çok iyi oyuncu grubuna sahibim. Uyum sürecini aşınca zirveye oynayacağız’ dedi.

Elmas parlayacak!

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden ve ilk hafta deplasmanda Kestel Belediyespor’a 1-0 mağlup olan Elmasbahçespor, yeni teknik direktörü Eser Kardeşler ile 2. haftada aldığı İFA galibiyeti ile kendine geldi. Sezona Hüseyin Hürsoy ile başlayan kırmızı yeşilliler, Başkan Erkan Aydemir’in müdahalesiyle 2. haftaya Eser Kardeşler’le girdi. Kardeşler ilk maçında geçen sene 2 puanla şampiyonluğu ve 3. Lig’i kaçıran İFA’yı, 2-1 devirerek Elmasbahçespor’u ayağa kaldırdı. Kırmızı yeşilliler pazar günü deplasmanda Büyükçekmecespor’u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Oyunculara övgü

Antrenmanlarını Atıcılar Spor Kompleksi’nde sürdüren Elmasbahçespor’un Teknik Direktörü Eser Kardeşler, OLAY Spor’a hedeflerini anlattı. Kardeşler, ‘Öncelikle henüz ilk maçımda bana galibiyet sevinci yaşatan oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok önemli ve iyi bir oyuncu grubuyla çalışıyoruz. Hepsi birbirinden değerli isimler. Tabi sezona beraber başlayamadık. O yüzden bir uyum süreci geçiyoruz. Oyuncularım benim sistemime alıştıklarında grubun zirveye oynayan ekibi olacağız. Hepimiz 3. Lig’e çıkmak istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X