Elmas ‘TAŞ’ gibi: 5-0

Geçen sezon düştüğü BAL’a yeniden çıkmak isteyen ekip yoluna emin adımlarla yürüyor. Kırmızı yeşilliler üst sıralara tutunmak isteyen rakibi Demirtaşspor’u Oğuzkan, Gökhan (2), Mehmet ve Batıkan’ın attığı gollerle farklı yenerek iddiasını sürdürdü.

Elmas ‘TAŞ’ gibi: 5-0

TOLGA ÖZTAŞ

Süper Amatör Küme B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Elmasbahçespor, 11. hafta maçında Demirtaşspor’u 5-0 mağlup ederek puanını 24’e yüksellti. Maça hızlı başlayan kırmızı yeşilliler, 11. dakikada Oğuzkan’ın şık golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra vitesi arttıran Elmasbahçe, 19’da Gökhan ve 21’de Mehmet ile farkı açtı ve soyunma odasına 3-0’lık üstünlükle girdi.

FAİR-PLAY RÜZGARI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Elmasbahçespor’un etkili oyunu devam etti. Kırmızı yeşilliler 52’de Gökhan ile 85’te Batıkan’ın attığı gollerle skoru 5-0’a getirdi ve rakibini farklı devirdi. Karşılaşmanın 75. dakikasında Ceick sakatlanınca 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanan Demirtaşspor sahada 10 kişi kaldı. Bunun üzerine Elmasbahçespor’dan da Recep oyun dışına geldi ve iki takım da maçı 10’ar kişiyle tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X