Elmasbahçe bırakmıyor

Kırmızı yeşilliler, sahasında haftaya lider giren Alemdağspor’u Hakkı’nın ilk devrede attığı gollerle yenerek puanını 33’a yükseltti ve ilk 3 iddiasını sürdürdü.

Elmasbahçe bırakmıyor

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi yapan Elmasbahçespor 21. hafta maçında sahasında Alemdağspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın başından sonuna kadar oldukça etkili bir oyun ortaya koyan kırmızı yeşilliler henüz 4. dakikada Hakkı’nın attığı enfes frikik golüyle 1-0 öne geçti. Elmasbahçespor 42. dakikada Hakkı’nın penaltıdan attığı golle durumu 2-0’a getirdi. 45+1’de Alemdağ, Yunus ile 1 penaltı atışından yararlanamadı ve devre 2-0 sona erdi.

NEFESLER TUTULDU

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan taraf yine Elmasbahçespor oldu. Kırmızı yeşilliler özellikle Sinan ve Mustafa ile etkili ataklar geliştirse de farkı açmayı başaramadı. Alemdağspor 85. dakikada Ahmet’in attığı golle farkı 1’e indirdi: 1-2. Kalan dakikalarda konuk ekip beraberlik sayısı için büyük bir baskı kurdu ancak Elmasbahçespor savunması ve kalecisinin başarılı müdahaleleri ile kırmızı yeşilliler sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

SAHA: Atıcılar-3

HAKEMLER: Uğurtan Kocaman (**), Fatih Acar (**), İhsan Yıldız (**)

GOLLER: Dk.4-42 (P) Hakkı (Elmasbahçe), Dk.85 Ahmet (Alemdağ)

SARI KARTLAR: Özgür, İsmail (Elmasbahçe), 

ELMASBAHÇESPOR: Güney (**), Emir (**), Barış (**), Özgür (***), İsmail (**), Arif (**), Hakkı (***) (Dk.85 Günay), Mustafa (**), Sinan (***), Çağatay (*) (Dk.68 Tuğberk *), Oğuz (**)

ALEMDAĞSPOR: Emre (*), Emir (**), Furkan (*), Volkan (*) (Dk.68 Rıdvan *), Ömer (**), İlyas (**), Ramazan (**), Umut (*), Yunus (*), Ahmet (***), Özer (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X