Elmasbahçe farklı güldü: 5-1

Elit Lig’e yükselme şansını daha önceden kaybeden yeşil beyazlılar, Çifte Havuzlarspor’u Furkan, Hasan, Mustafa, Halil ve Samet’in golleriyle geçip teselli buldu.

Elmasbahçe farklı güldü: 5-1

TOLGA ÖZTAŞ

U-14 Klasman Yaş Ligi 5. Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak hedefine ulaşamayan Elmasbahçespor, 17. hafta maçında Çifte Havuzlarspor’u 5-1 mağlup etti. Yeşil beyazlılara galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Furkan, 8’de Hasan, 21’de Mustafa, 33’te Halil ve 42’de Samet attı. Çifte Havuzlarspor’un tek golü ise 60’da Eren’den geldi. Bu sonuçla Elmasbahçespor puanını 29 yaparak üçüncü sıradaki yerini sağlama aldı. Çifte Havuzlarspor ise 6 puanda kaldı.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEM: Çetin Öğüt (***)

GOLLLER: Dk.2 Furkan, Dk.8 Hasan, Dk.21 Mustafa, Dk.33 Halil, Dk.42 Samet (Elmasbahçe), Dk.60 Eren (Ç.Havuzlar)

ELMASBAHÇESPOR: Yakup (**), Berat (**), Yusuf (**), Cemal (**), Samet (***), Mustafa (***), Şaban (**), Enes (**), Hasan (***), Halil (***), Furkan (***)

ÇİFTE HAVUZLARSPOR: Okan (*), İbrahim (*), Enes (**), Halil (*), Gürhan (**), Burak (*), Yiğit (**), Efe (*), Egemen (*), Eren (**), Ömer (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X