Elmasbahçe göz kamaştıracak

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek temsilcimiz yeni sezon için kolları sıvadı. Teknik Direktör Hüseyin Hürsoy yönetiminde güçlü bir takım oluşturan Elmasbahçeler 4 veya 5 oyuncu daha transfer etmeyi hedefliyor.

Elmasbahçe göz kamaştıracak

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Elmasbahçespor, 2015-2016 sezonunun hazırlıklarına başladı. Kestel Belediyespor, Gemlik Belediyespor, Mudanyaspor ile birlikte yeni sezonda Bursa’yı temsil edecek olan yeşil beyazlılar ilk çalışmasını Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Atıcılar 1’nolu sahasında gerçekleştirdi.

TEMPO YÜKSELECEK

Teknik Direktör Hüseyin Hürsoy ve yardımcısı Metin Efe yönetiminde kolları sıvayan Elmasbahçeler’in ilk çalışmasına izinli olan yeni transferlerden kaleci Güney katılmadı.  Yavaş yavaş tempo artıracak olan kırmızı yeşilliler, bundan sonraki çalışmalarına Kayapa’da devam edecek. Kadrolarna 4-5 oyuncu daha katmak istediklerini belirten Teknik Direktör Hüseyin Hürsoy, şunları söyledi:

HEDEF ÜST SIRALAR

“Yeni sezona start verdik. Yepyeni bir futbolcu kadrosuyla ligde mücadele vereceğiz. Hedefimiz Bursa futbolu adına ve Elmasbahçespor olarak ligi üst sırada bitirmek olacak. Yeni sezonda kadromuzda düşündüğümüz futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa zamanda aramıza katılmalarını diliyorum” şeklinde konuştu.

Elmasbahçeler kadrosunu, Mudanyaspor’dan Kaleci Tugay ve Özgür, İnegöl Yenicespor’dan kaleci Güney ile Okan Koç, Yalova Altınovaspor’dan Semih ve Uğur, Kestel Belediyespor’dan Mesut ve Zaferspor’dan Hüseyin Tunç ile güçlendirdi.

Sezonun ilk antrenmanını Elmasbahçespor Kulübü Başkanı Erkan Aydemir ve 2.Başkan Enver Kumova da ilgiyle takip etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X