Elmasbahçe ‘Mesut’ bitirdi: 2-0

3 kırmızı ve 1 penaltı kararının çıktığı maçta Bursa ekibi devreyi iyi noktaladı. Kırmızı yeşilliler sahasında ağırladığı Yalovaspor’u Hüseyin ve Sinan’ın attığı gollerle geçerek ilk yarıyı 18 puanla 8. sırada tamamladı ve Mesut Aldanmaz yönetiminde 3’te

Elmasbahçe ‘Mesut’ bitirdi: 2-0

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta dün oynanan ilk devrenin son maçında Elmasbahçespor sahasında Yalovaspor’u 1-0 mağlup etti. Maça iyi başlayan kırmızı yeşilliler 15. dakikada Hüseyin’in attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Golden sonra etkili oyununu sürdüren Elmasbahçespor girdiği bir çok net fırsatta kaleci Sezgin’i geçmeyi başaramadı. İlk yarı kırmızı yeşillilerin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Sinan golle döndü!

Karşılaşmanın ikinci yarısında Elmasbahçespor atak oyununu sürdürdü ve 50. dakikada vatani görevi tamamlayıp ilk maçına çıkan Sinan’la farkı 2’ye çıkardı: 2-0. Karşılaşmanın 75. dakikasında Yalovaspor penaltı kazanırken konuk ekipten Yıldıray ve Elmasbahçe’den Mesut ikinci sarıdan kırmızı görerek oyun dışında kaldı. Yalovaspor’un Armağan ile kullandığı penaltıyı kaleci Güney çıkardı. 90’da konuk ekipten Nazım’da kırmızı kart görürken maçta başka gol olmayınca Elmasbahçespor sahadan 2-0 galip ayrıldı.

SAHA: Atıcılar-3

HAKEMLER: Süleyman Özdemir (*), Celal Eser (*), İbrahim Tokuç (*)

GOLLER: Dk.15 Hüseyin, Dk.50 Sinan (Elmasbahçe)

KIRMIZI KART: Dk.75 Mesut (Elmasbahçe), Dk.75 Yıldıray, Dk.90 Nazım (Yalova)

ELMASBAHÇESPOR: Güney (***), Emir (***), Barış (**), Mesut (*), İsmail (***), Arif (**), Semih (**), Mustafa (***) (Dk.60 Özgür **), Hüseyin (***), Sinan (***) (Dk.90 Enes), Tuğberk (**)

YALOVASPOR: Sezgin (**), Esat (*), Mertcan (**), Temel (*), Nazım (*), Sezer (**), Ömer (**), Kemal (**), Yıldıray (*), Furkan (*) (Dk.61 Armağan *), Barış (*) (Dk.61 Ömer *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X