Elmasbahçe şaha kalktı

Kırmızı yeşilliler takımın başına Selahattin Fazlıoğlu’nu getirirken kadrosunu Selçuk Mengütay, Yücel Baykal ve Samet Er ile güçlendirdi.

Elmasbahçe şaha kalktı

Süper Amatör Lig takımlarından Elmasbahçe’de yeni sezon çalışmaları hızlı başladı. Geçtiğimiz sezon düştüğü BAL’a yeniden çıkmak isteyen kırmızı yeşilliler düzenlediği toplu imza töreniyle takımın başına Selahattin Fazlıoğlu’nu getirdi. Elmasbahçelerspor yeni transferleri İnegöl Yenicespor’dan kanat oyuncusu Selçuk Mengütay, Zaferspor’dan orta saha Yücel Baykal ve İnegöl Kurtuluşspor’dan stoper Samet Er ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İÇ TRANSFERDE 4 İMZA

Elmasbahçelerspor ayrıca iç transferde ise kaptan İsmail Şahin, Hakkı Çalışkaner, Özgür Orman ve Emir Akay ile de sözleşme yeniledi. Kırmızı yeşillilerin kendi tesislerinde yaptığı imza töreninde konuşan Başkan Erkan Aydemir, ‘Yeni sezon için bizleri çok iyi tanıyan tecrübeli hocamız Selahattin Fazlıoğlu ile anlaşmaya vardık. İskelet kadromuzu koruyarak güçlü bir takım oluşturmak istiyoruz. Transferi kısa sürede bitireceğiz’ dedi.

HEDEF BAL!

Elmasbahçespor’un yeni teknik patronu Selahattin Fazlıoğlu ise, ‘2 yıl aradan sonra yeniden burada olduğum için mutluyum. Beni bu göreve layık gören başta başkanımız Erkan Aydemir ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz tabiki Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek. Yeniden orada olmanın gayreti içinde olacağız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X