Elmasbahçeler çok Mesut

Bursa derbisinde Gemlikspor’u ağırlıyan Mesut Aldanmaz’ın öğrencileri, Hüseyin (2) ve Semih golleriyle kazanarak 5 hafta sonra 3 puanla tanıştı.

Elmasbahçeler çok Mesut

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta dün oynanan Bursa derbisinde Elmasbahçespor sahasında Gemlikspor’u 3-0 mağlup etti. Kırmızı yeşilliler ilk yarıda kalesinde büyük bir baskı görse de önce 15. dakikada Semih’in attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından 30. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde son vuruşu yapan Hüseyin durumu 2-0’a getirdi ve Elmasbahçespor soyunmada odasına 2 farklı üstün olarak girdi.

Oyunu kopartamadılar

Karşılaşmanın ikinci yarısında Elmasbahçespor skor avantajıyla birlikte oyunun kontrolünü de eline aldı. Kırmızı yeşilliler Oğuzkan ve Aykut ile girdiği net fırsatları değerlendiremeyince farkı açıp, oyunu kopartamadı. Ancak maçın 90. dakikada günün başarılı ismi Hüseyin kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti: 3-0. Bursa derbisini 3-0 kazanan Elmasbahçespor 5 hafta sonra galip gelerek puanını 14’e yükseltirken Gemlikspor ise 3 puanla son sırada kaldı.

SAHA: Atıcılar-3

HAKEMLER: Türkcan Terzioğlu (**), Eren Öksüzler (**), Uğur Başdaş (**)

GOLLER: Dk.15 Semih, Dk.30-90 Hüseyin (Elmasbahçespor)

ELMASBAHÇESPOR: Güney (***), Emir (**), Barış (**), Mesut (**), Özgür (**), Aykut (*) (Dk.80 Nazım) Semih (***) (Dk.58 Arif *), Ebubekir (**), Hüseyin (***), Oğuzkan (**), Mustafa (**)

GEMLİKSPOR: Caner (*), Rıdvan (**), Muratcan (*) (Dk.46 Berat *), Muharrem (**), Alpaslan (*), Burak (**), Emre (**), Abdullah (*) (Dk.46 Muhammet *), Ozan (*), Ufuk (*), Selim (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X