Elmasbahçespor Hürsoy’a emanet

Daha önce anlaşılan Ali Aköz’ün Bursaspor’a geri dönmesinin ardından, Timsah’ın U-17 takımını çalıştıran Hüseyin Hürsoy kırmızı yeşilli kulübe gitti.

Elmasbahçespor Hürsoy’a emanet

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Elmasbahçespor’da antrenör Ali Aköz’ün ayrılmasının ardından Hüseyin Hürsoy göreve getirildi. Bursaspor U-17 takımında göreve başlan Hürsoy, yeşil beyazlı takımdaki görevini bırakarak 3. Lig’e çıkmayı hedefleyen Elmasbahçespor’un başına geçti. Bu transferle Timsah’ın altyapısı da biraz olsun karıştı. Hüseyin Hürsoy’dan boşalan U-17 takımının hocalığına Ali Aköz getirildi. Aköz’ün görev yaptığı U-14 takımı ise Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Futbol Okulu’nda görev yapan ve şuanda Erzurum’da UEFA-B kursunda bulunan Serkan Türkay getirildi.

Tugay’la anlaşıldı

Elmasbahçespor’da yeni teknik patron Hüseyin Hürsoy’un yardımcılığını ise Metin Efe yapacak. Transfer çalışmaları ile ilgili olarak bilgi veren Hüseyin Hürsoy, 2-3 gün içerisinde takımı oluşturup yeni sezon çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Hürsoy, ‘Yoğun bir şekilde transfer çalışmalarımız devam ediyor. Mudanyaspor’dan kaleci Tugay ile anlaşmış bulunuyoruz. İlerleyen günlerde ise disiplinli ve iyi bir ekip yaratıp, Bölgesel Amatör Lig’de hedeflerimiz doğrultusunda başarılı olmak istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X