Emek kürsüyü kaçırdı

Gruplardan lider çıkan Emek Ortaokulu, Malatya’da yapılan Yıldızlar Masatenisi Türkiye Şampiyonası finallerinde madalyaya uzanamadı.

Emek kürsüyü kaçırdı

Malatya’da yapılan Okullararası Yıldızlar Masatenisi Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Emek Ortaokulu kürsüyü kaçırdı. Bursa biriniciliğinin ardından Uşak’ta gerçekleştirilen gruplarda da rakip tanımayan ve birinci olarak finale yükselen Emek Ortaokulu, Malatya’da yaşadığı şanssızlık sonucu kürsüye çıkamadı ve beşincilikle yetindi. Bursa ekibi, 8-10 Nisan tarihleri arasında Malatya’da yapılan finallere iyi başladı.

SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM

Rakiplerini bir bir geçen Bursaspor’un da pilot okulu olan Emek Ortaokulu, KKTC’den gelen okulla birlikte 19 okulun mücadele ettiği müsabakalarda finale yükselme maçında Yalova ekibiyle karşılaştı. Zorlu maçta rakibine 3-1 mağlup olan Bursa ekibi, kürsü şansını kaybetti. Şampiyonada ilk 2 sırada yer alan ekiplerin erkek takımlarıyla antrenman yapma ve müsabakalara hazırlanma şansları olduğunu belirten Antrenör Hikmet Hocaoğlu, “Biz tabii kendi bünyemizdeki oyuncularla çalışarak buraya geldik. Bu bizim için dezavantaj oldu. Ancak, sporcularımızın gösterdiği performans nedeniyle onları kutluyorum” dedi.

Emek Ortaokulu öğretmeni Ahmet Yılmaz da Malatya’daki müsabakalarda öğrencileri yalnız bırakmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X