Emek yeniden zirvede: 3-1

Kırmızı beyazlılar, geriye düştüğü maçta Şükraniyespor’u Feyyaz, Emre ve Can’ın golleriyle 3-1 yenerek, geçen hafta İznikspor’a verdiği liderliği maç fazlasıyla geri aldı.

Emek yeniden zirvede: 3-1

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Süper Amatör Küme A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Emekspor, 12. hafta karşılaşmasında Şükraniyespor’u 3-1 mağlup etti. Maça daha iyi başlayan Şükraniyespor henüz 7. dakikada Batuhan’ın attığı şık golle 1-0 öne geçti. Bu gole Emekspor 20. dakikada Feyyaz ile karşılık verdi ve durum 1-1’e geldi. Kırmızı beyazlılar 25’te Emre ile bir gol daha bularak soyunma odasına 2-1 önde girdi.

Kıran kırana mücadele

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda büyük bir performans ortaya koydu. Şükraniyespor beraberlik golü için yüklendiği dakikalarda Hakan’ın kalesinde devleşmesiyle maçta bir türlü eşitliği yakalayamadı. 86. dakikada günün başarılı ismi Emre’nin getirdiği ve al da at dediği pozisyonda Canpolat topu boş kaleye gönderdi ve Emekspor sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla kırmızı beyazlılar puanını 29’a yükselterek maç fazlasıyla lider oldu.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: Aziz Sonat (**), Alican Özşen (**), Ferhat Durcan (***)

GOLLER: Dk.7 Batuhan (Şükraniye), Dk.20 Feyyaz, Dk.25 Emre, Dk.86 Canpolat (Emekspor)

ŞÜKRANİYESPOR: Mustafa (*), Caner (**), Fatih (*), Barkın (*), Bülent (**), Burak Çelik (*), Burak Kalkandereli (*) (Dk.81 Melih), Eyüp (**), Yakup (*), Batuhan (**), Furkan (*)

EMEKSPOR: Hakan (**), Ümit (**), Recep (**), Cengiz (***), Tevfik (**), Resul (**), Berat (**) (Dk.63 Kenan **), Emre (***), Tugay (**) (Dk.73 Erdem *), Feyyaz (***), Canpolat (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X