Emek’e çifte hizmet

Osmangazi Belediyesi, Emek Mahallesi’nde vatandaşa daha ferah bir ortamda ve konforlu hizmet sunulabilmesi için İlçe Nüfus Müdürlüğü modern hizmet binasının temelini attı.

Emek’e çifte hizmet

Emek Mahallesi’ne bir de spor salonu inşa edecek olan Osmangazi Belediyesi tarafından dün düzenlenen törenle, 2 tesise de ilk harç döküldü. Törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yakup Aktaş Kültür Merkezi bünyesine 2 önemli hizmeti daha eklemenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

170 METREKARE ALANDA…

Merkez bünyesinde 170 metrekare alan üzerine projelendirilen Nüfus Müdürlüğü hizmet binası sayesinde vatandaşların daha ferah ve konforlu bir ortamda hizmet alacağını belirten Dündar, ‘‘105 metrekare alan üzerine inşa edilecek spor salonunda ise fitness bölümü, soyunma odası, WC ve duşlar yer alacak. 3 ay içerisinde tamamlanması planlanan yatırım için Osmangazi Belediyesi, 500 bin TL kaynak kullanacak” dedi.

DÜNDAR: BURSA’YA KAZANDIRIYORUZ…

Birbirinden önemli projeleri Bursa’ya kazandırmaya devam ettiklerini dile getiren Dündar, şöyle konuştu: ‘‘Osmangazi Meydanı da bu projelerden biri. 3 aydır kazı çalışmalarını sürdürüyoruz. Yerin 24 metre altına kadar kazarak 4 katlı ve 2 bin araç kapasiteli bir otopark inşa edeceğiz. 647 fore kazık çakılarak inşa edilen sağlam bir yapı olacak. İnşaat tamamlandığında bölgenin dönüşümüne de önemli bir katkı sağlayacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X