Emekler karşılıksız kalmadı

16. Uluslararası Spor Şenlikleri’ne katkıda bulunan Nilüfer Belediyesi personeli, okul idareci ve öğretmenlerine plaketle teşekkür edildi.

Emekler karşılıksız kalmadı

Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri, 20 bini aşkın öğrenciyi sporla buluşturdu. Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Kaymakamlığı, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyespor ve Nilüfer Kent Konseyi ile birlikte 20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen spor şenlikleri başarıyla tamamlandı. Düzenlenen gecede spor şenliklerinin değerlendirmesi yapılırken, emek harcayan Nilüfer Belediyesi çalışanları ile okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür plaketi verildi. Nilüfer Belediye Başkan Vekili Pınar Göz, gelecek yıl daha geniş katılımla Türkiye’ye örnek organizasyona imza atılacağına inandıklarını söyledi. 

Karya Davet’te düzenlenen geceye, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Pınar Göz, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Atakan Çorbacı ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selami Güllülü  katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X